Menu
  Home
AMVE
Bibliotheek
Mediatheek
Sport
Forum
Nieuws Archief
Foto Archief (7604)
Columns

Sponsors

Contact us

 
Wie zijn de Assyriërs
  Geschiedenis
Taal & Cultuur

Religie
De Assyrische Vlag
De Assyrische Genocide
 
Assyrische Jongeren
 

AJF Nederland
AJM Midden-Europa
AUF Zweden

 
Sponsers

Random Images 
 
Een nieuwe fase tot Seyfo erkenning!
Webteam - 18-04-08


Vrijdag 18 April 2008
Afgelopen jaren zijn er vele activiteiten geweest omtrent de Seyfo. Met Seyfo Centre als drijfkracht zijn er tal van lezingen gegeven inverenigingen en kerken. Maar er zijn ook vele ontmoetingen geweest met relevante instellingen en personen en daar zijn seminars aan gegeven. Zo zijn er conferences gehouden in het EU parlement en in de parlementen van Zweden en Engeland. Daarnaast is er een nieuwe Seyfo documentaire gemaakt en zijn er verschillende nieuwe boeken gedrukt.

In de komende periode zal Sabri Atman opnieuw bezoeken brengen aan landen zoals de Verenigde Staten, Canada, AustraliŽ , Polen, Rusland, ArmeniŽ, Libanon, Iran en SyriŽ om voorlichting te geven over de Seyfo. Het doel is om de komende jaren een aantal landen zover te krijgen de Seyfo officieel te erkennen.

Wederom is er een nieuw mijlpaal bereikt in de Seyfo lobby. Op initiatief van Britse parlementariŽr Andrew George wordt er samen met Armeense instanties en Seyfo Centre de discussie over de Armeense & Assyrische Genocide opnieuw gevoerd in het Britse House of Commons. Donderdag 24april 2008 zullen Sabri Atman en Sara Aziz het Seyfo Centre vertegenwoordigen en een toespraak houden.

Een paar weken geleden is Angela Merkel, Bondskanselier van Duitsland, naar Israel afgereisd en daar heeft zij in het Hebreeuws om vergeving gevraagd aan het Joodse volk. Sabri Atman verwacht hetzelfde van de Turksepremier Tayip Erdogan.


 
 


                

AssyriŽrs in de Media

 
 
 
© 2003 BethNahrin.nl, lees de disclaimer