Menu
  Home
AMVE
Bibliotheek
Mediatheek
Sport
Forum
Nieuws Archief
Foto Archief (7604)
Columns

Sponsors

Contact us

 
Wie zijn de Assyriërs
  Geschiedenis
Taal & Cultuur

Religie
De Assyrische Vlag
De Assyrische Genocide
 
Assyrische Jongeren
 

AJF Nederland
AJM Midden-Europa
AUF Zweden

 
Sponsers

Random Images 
 
Optreden Mor Afrem Koor in Het Bethelkerk
WebTeam - 09-02-05


Zondag 06 februari 2005
Op zondag 6 februari j.l om 19.00 uur heeft het Mor Afrem koor van de Assyrische Mesopotamische Vereniging Enschede, onder leiding van de dirigent Alias Musake, opgetreden tijdens de zangdienst in de Bethelkerk te Enschede. De Bethelkerk is een gereformeerde kerk en was helemaal vol met belangstellenden.
De liederen die het Mor Afrem koor heeft opgedragen gaan over de geboorte van Jezus.
Op deze avond stond het thema “iedereen is anders” centraal.

Door de warme ontvangst voelden de koorleden zich onmiddellijk bij aankomst al op hun gemak. Dat heeft geresulteerd in een geweldig optreden van zang en muziek.
Naar aanleiding van de Thema van de avond “iedereen is anders” heeft Takrid Ilyo (koorlid) een verhaal opgelezen over de geschiedenis en het geloof van de Assyriers. Dit verhaal raakte zowel de koorleden als de aanwezige gelovigen in de kerk.

Dat ons muzikale optreden en informatieve tekst veel interesse hebben opgewekt, bleek uit de uiteenlopende vragen die aan de koorleden gesteld, werden na afloop van de dienst. Vele bezoekers zijn na afloop blijven hangen om nader kennis te maken met de Mor Afrem Koor, onder een genot van kopje koffie.

Met dank aan het AMVE bestuur die het Mor Afrem koor ondersteunt in alle optredens en activiteiten. Hopende op een groter opkomst van ons eigen volk in de toekomst,

//Mor Afrem Koor

Foto's>>

 
 


                

Assyriërs in de Media

 
 
 
© 2003 BethNahrin.nl, lees de disclaimer